Οδηγίες χρήσης Variconis

Το επίσημο εγχειρίδιο Variconis στην Κύπρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του εργαλείου. Το τζελ πρέπει να εφαρμόζεται τοπικά σε προβληματικές περιοχές με μικρό περιθώριο. Στη συνέχεια τρίψτε απαλά έως ότου η σύνθεση απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα. Η συχνότητα της διαδικασίας είναι 2 φορές την ημέρα. Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα, καλύψτε τις περιοχές που έχουν υποστεί αγωγή και αποφύγετε να ξεπλύνετε τα δραστικά συστατικά του φαρμάκου. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τη σύνθεση σε ανοιχτές πληγές και βλεννογόνους. Η διάρκεια της θεραπείας είναι ατομική, αλλά είναι τουλάχιστον 30 ημέρες.

Οδηγίες χρήσης για το Variconis Gel

Κύριες ενδείξεις για τη χρήση του Variconis

Το φάρμακο συνταγογραφείται στα πρώτα και σταδιακά στάδια της νόσου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ για τη θεραπεία των κιρσών όταν ξεκινάτε:

  • σοβαρό πρήξιμο των κάτω άκρων.
  • δυσφορία λόγω υπερβολικής άσκησης, καθιστικής εργασίας ή στάσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
  • οπτική αλλαγή στα επιφανειακά αγγεία των ποδιών.
  • Σύνδρομο πόνου κάτω άκρου.

Αντενδείξεις Variconis

Το τζελ για τη θεραπεία των κιρσών είναι ένας πρωτότυπος συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων. Ως εκ τούτου, το φάρμακο συνταγογραφείται με ασφάλεια σε ηλικιωμένους ασθενείς με εγκυμοσύνη. Το φάρμακο ενδείκνυται επίσης για άτομα με αλλεργικές αντιδράσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει ατομική αποστροφή σε μεμονωμένα συστατικά της σύνθεσης. Εάν εμφανιστούν σημεία όπως καύση, φωτοφοβία, δακρύρροια ή αλλεργική ρινίτιδα, συνιστάται να ξεπλύνετε την περιοχή θεραπείας με άφθονο ζεστό νερό και να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας.